Uppdrag
Kungfamilj
Mauritzberg_1123
Mauritzberg_446
_DSC1312 copy
DSC_1659 copy

Kreativa bilder på ditt företag,

eventbilder eller dokumentation av ditt verksamhet.

      

Jag vill hjälpa dig att lyfta fram ditt företag och era unika egenskaper! En bra och skarp bild ger företaget en seriös och professionell image,  och den skapar större respons och genererar mer uppmärksamhet, vilket bidrar till att ni når fler kunder på ett positivt sätt.

 
Tillsammans hittar vi den lösning som passar ditt företag och dina önskemål bäst, alltifrån bilder till hemsida, katalog eller reklamkampanjer.

Jag hjälper att betona rätt saker, på rätt sätt, som krävs för att få ditt verksamhet och personal att synas.

 

Jag använder befintligt ljus och ljussätter sedan varsamt för att få fram det bästa i din miljö. Bilder levereras högupplösta med grundläggande justeringar. Företagsfoton är färdiga att användas för tryck och web.


Presenttionsfilm, eventfilm


Behöver du en presentationsfilm, bildspel eller vill du filma och dokumentera ditt event. Jag vill gärna hjälpa dig med detta!

 

En företagsfilm på din hemsida eller Facebook/Instagram sida är ett effektivt sätt att göra ett bra första intryck och presentera ditt företag för besökare och kunder. Rörliga bilder och grafik gör det enkelt att illustrera saker som kan vara svåra att förklara i text på hemsidan.

 

Syftet med en presentationsfilm är att ge en positiv bild av företaget och er verksamhet. Det som är viktigt är att fundera igenom vem ni vill visa filmen för samt vilket budskap som ni vill nå ut med. Sedan bygger vi er presentationsfilm utifrån det. Ni väljer hur lång ni vill att filmen ska vara, men de flesta liknande filmer är gjorda 2-3 minuter långa.

företagsfoto
Företagsfoto
företagsfoto