Uppdrag

Kreativa bilder på ditt företag,

eventbilder eller dokumentation av ditt verksamhet.

      

    Jag vill hjälpa dig att lyfta fram ditt företag och era unika egenskaper! En bra och skarp bild ger företaget en seriös och professionell image,  och den skapar större respons och genererar mer uppmärksamhet, vilket bidrar till att ni når fler kunder på ett positivt sätt.

 
Tillsammans hittar vi den lösning som passar ditt företag och dina önskemål bäst, alltifrån bilder till hemsida, katalog eller reklamkampanjer.

 Jag hjälper att betona rätt saker, på rätt sätt, som krävs för att få ditt verksamhet och personal att synas.

 

Jag använder befintligt ljus och ljussätter sedan varsamt för att få fram det bästa i din miljö. Bilder levereras högupplösta med grundläggande justeringar. Företagsfoton är färdiga att användas för tryck och web.

 

 

företagsfoto
Företagsfoto
företagsfoto

Företaget ImagineNation grundades 2009 och drivs av mig, Gunta Podina. Jag har gått flera kurser inom foto och fått Master examen i Fotografi och Bildjournalistik vid London University of Arts. Jag jobbar även som grafisk formgivare. Under flera år har jag hållit studiecirklar i bildkomposition och digitalfotografering.

 

Jag utför fotograferingar i Nyköping, Stockholm

och över hela Sverige. Mina kunder är både privatpersoner och företag.

 

Jag tar de flesta typer av fotograferingar som porträttfoto, barnfoto, familjealbum och bröllopsfotografering. Även reklamfoto, fastighetsfoto, industri och personalbilder till företag, artiklar och hemsidor är vanligt förekommande.

Teatergatan 10 ,

61131 Nyköping

Tel: 0737269151

E-mail:gunta.podina@gmail.com